Απεντόμωση Κοριοί
Οι κοριοί προσβάλουν κυρίως περιοχές του σπιτιού όπου περνάμε πολλές ώρες την ημέρα όπως είναι τα υπνοδωμάτια και το σαλόνι.

Είναι δύσκολο να εντοπιστούν επειδή βρίσκονται συνήθως μέσα σε μικρές ρωγμές, στις ραφές από το στρώμα ή σε κρυφές γωνίες επίπλων και άλλων αντικείμενων.

Μόλις γίνει αντιληπτή η παρουσία τους θα πρέπει να λάβετε άμεσα μέτρα γιατί μπορεί να προκληθούν από την δραστηριότητά τους δερματικά εξανθήματα και αλλεργίες.

Απεντόμωση Κοριών

Η υπηρεσία απεντόμωσης αποτελείται από τις παρακάτω διαδικασίες

Επιθεώρηση

Οι τεχνικοί μας θα επιθεωρήσουν σχολαστικά το χώρο σας και θα προσδιορίσουν πόσο σοβαρή είναι η προσβολή από τα έντομα.

Απεντόμωση

Συνήθως για την απεντόμωση κοριών απαιτούνται δύο επισκέψεις από τους τεχνικούς μας με διαφορά δύο εβδομάδων της μιας από την άλλη. Στην πρώτη επίσκεψη θα εφαρμόσουν με ψεκασμό ένα εξειδικευμένο εντομοκτόνο που έχει ακαριαία δράση ούτως ώστε να εκμηδενιστεί η παρουσία των κοριών και των αυγών τους στο χώρο.

Συμβουλές πρόληψης

Στο τέλος της εφαρμογής ο τεχνικός μας θα σας δώσει χρήσιμες συμβουλές για να αποφύγετε μελλοντικές προσβολές από κοριούς.
Στη δεύτερη επίσκεψη οι τεχνικοί θα κάνουν χρήση εντομοκτόνων που έχουν υπολειμματική δράση, ώστε ο χώρος να προστατεύεται για μια παρατεταμένη χρονική περίοδο.

Η απεντόμωση πραγματοποιείται με αποτελεσματικά και ασφαλή σκευάσματα που έχουν έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης και Τροφίμων.

Δεν υπάρχει ωριαία χρέωση: οι τεχνικοί μας θα ολοκληρώσουν τις εργασίες τους χωρίς επιπλέον χρέωση ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο θα χρειαστεί και από τις ειδικές απαιτήσεις ενός χώρου.

Ευέλικτα ωράρια εργασίας: επιλέξτε μια ημέρα και ώρα για την εφαρμογή που ταιριάζει καλύτερα στο δικός σας πρόγραμμα.

Σε περιπτωση εκτακτης αναγκης η εταιρεια μας μπορει να σας καλυψει αυθημερον.

Τι πρέπει να κάνετε πριν και μετά την απεντόμωση

  • Αν έχετε κατοικίδια ζώα, θα ήταν καλύτερο να το αναφέρετε στη πρώτη μας επαφή και να πράξετε αναλόγως σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
  • Εάν έχετε σκοπό να κάνετε εργασίες καθαριότητας, είναι προτιμότερο να γίνουν πριν τη δική μας επίσκεψη.
  • Είναι προτιμότερο να μην βρίσκεστε κοντά στον τεχνικό μας εάν χρειαστεί να εφαρμόσει εντομοκτόνα με ψεκασμό.
  • Όταν ολοκληρωθεί ο ψεκασμός είναι καλό να λείψετε για τουλάχιστο 8 ώρες και ιδανικά για μία ολόκληρη ημέρα.
  • Αερίστε το χώρο καλά για τουλάχιστο 1 ώρα όταν επιστρέψετε.
  • Μη σκουπίζετε και μη σφουγγαρίζετε τους χώρους που έγινε ο ψεκασμός για τουλάχιστο 4 ημέρες. Έτσι θα επιτευχτεί η καλύτερη απόδοση των εντομοκτόνων που εφαρμόστηκαν.
  • Μάθετε περισσότερα για τους κοριούς εδώ