office

Σε όποιο επαγγελματικό κλάδο και αν ανήκει η επιχείρηση σας, σίγουρα δεν θα θέλατε να έρθετε αντιμέτωποι με τα παράσιτα. Η καλή εικόνα μιας επιχείρησης αλλά κυρίως η διασφάλιση της υγιεινής κρίνονται απαραίτητα.

Στην entomecta δίνουμε την ίδια βαρύτητα στις εφαρμογές μας ανεξαρτήτως του χώρου που επεμβαίνουμε. Ακόμη και σε επιχειρήσεις που δεν έχουν άμεση σχέση με τον τομέα των τροφίμων, οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι υψηλού επιπέδου. Ύστερα από την πρώτη επίσκεψη στο χώρο σας, θα καταρτίσουμε τηνπρόταση μας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Ανάλογα με το μέγεθος και το είδος του επαγγελματικού σας χώρου, θα σας προτείνουμε να συνεργαστούμε σε μόνιμη βάση ή θα ακολουθήσουμε μεμονωμένες εφαρμογές.
Στην πρώτη περίπτωση θα καταρτιστεί πλήρης φάκελος ελέγχου παρασίτων με όλο το ιστορικό των επισκέψεων και  όλα τα άλλα απαραίτητα έγγραφα.
Στη δεύτερη περίπτωση θα δώσουμε απευθείας λύση στο πρόβλημα σας και θα είμαστε πάντα στη διάθεσή σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Μερικοί από τους επαγγελματικούς κλάδους που εξυπηρετούμε είναι οι εξής:

Ξενοδοχεία

αρχείο λήψης (6)Στη βιομηχανία της φιλοξενίας αντιλαμβανόμαστε ότι οι ιδιοκτήτες και οι υπάλληλοι εργάζονται πολύ σκληρά για να διατηρήσουν την άριστη εικόνα τους και την ηρεμία για τους επισκέπτες τους.
Επίσης γνωρίζουμε πόσο επιζήμια είναι η παρατήρηση ενός παρασίτου από πελάτη  για τη φήμη ενός ξενοδοχείου.
Οι τεχνικοί μας θα βάλουν τα δυνατά τους για να σας προστατεύουν διαρκώς από τα παράσιτα.

Για την καταπολέμηση των κοριών θα εκπονηθεί ένα ειδικό πρόγραμμα ελέγχου μιας και οι περισσότεροι χώροι φιλοξενίας αντιμετωπίζουν προβλήματα με κοριούς λόγο των πολλών μετακινήσεων των ανθρώπων.

Κλινικές και χώροι υγείας

αρχείο λήψης (7)Σε χώρος υγείας πρέπει να υπάρχει μηδενική ανοχή για τα παράσιτα. Δεν μπορούμε να διακινδυνεύσουμε μια πιθανή μόλυνση ή βακτηριακή έξαρση που προκαλείται από τα παθογόνα που φέρουν τα παράσιτα.                                                                           Εφαρμόζουμε το πρόγραμμα ipmentomecta και εξασφαλίζουμε ένα καθαρό από παράσιτα περιβάλλον. Οι τεχνικοί μας θα αξιοποιήσουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και αποδεδειγμένες πρακτικές ολοκληρωμένης διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών για να κρατήσουν σε ηρεμία τους ασθενείς και το προσωπικό.

Χώροι εκπαίδευσης

αρχείο λήψης (8)Αντιλαμβανόμαστε πως είναι απαραίτητη η πλήρης απουσία των παρασίτων από χώρους εκπαίδευσης λόγο της ευαισθησίας τους. Οι μοναδικές παρουσίες πρέπει να είναι αυτές των παιδιών και των καθηγητών. Η εταιρεία μας έχει ήδη συνεργαστεί με πολλούς δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους εκπαίδευσης και εφάρμοσε τις κατάλληλες πρακτικές για αυτά τα ιδιαίτερα περιβάλλοντα. Γνώμονας μας είναι η απόλυτη διασφάλιση της υγείας των παιδιών και των καθηγητών σε συνδυασμό με συνεχείς επιθεωρήσεις στους χώρους διδασκαλίας για εξάλειψη όλων των ειδών παρασίτων.  

Γραφεία

αρχείο λήψης (9)Γνωρίζουμε ότι σε χώρους γραφείων το κύριο μέλημα είναι η παραγωγικότητα και οι συναντήσεις με πελάτες. Επίσης είναι βέβαιο πως μερικές κατσαρίδες ή ένα τρωκτικό μπορεί να αναστείλουν την ανάπτυξη και την πρόοδο των εργασιών.
Η εταιρεία μας θα κάνει τα πάντα να διατηρήσει καθαρό από παράσιτα το χώρο σας προσφέροντας τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας για εσάς και τους υπαλλήλους σας.

Καταστήματα λιανικής πώλησης

αρχείο λήψης (10)Γνωρίζουμε ότι προσπαθείτε σκληρά για να αποκτήσετε και να διατηρήσετε σταθερούς και ικανοποιημένους πελάτες. Η εικόνα αυτή ίσως χαλάσει μετά από παρατήρηση κάποιου παρασίτου.
Η εταιρεία μας θα καταρτίσει ένα πρόγραμμα έλεγχου παρασίτων προσαρμοσμένο στο είδος της επιχείρησης σας για να έχετε τα μάτια σας μόνο πάνω στους πελάτες σας και όχι στα παράσιτα.

Εταιρείες κατασκευών & logistics

images (7)Από μικρές επιχειρήσεις ενός δωματίου έως μεγάλες βιομηχανίες και αποθήκες, η entomecta  μπορεί να αντεπεξέλθει προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες της στις ειδικές ανάγκες κάθε χώρου.
Η μακρά εμπειρία και η εφαρμογές ελέγχου παρασίτων σε πάρα πολλούς διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους, μας δίνουν τη βεβαιότητα πως θα τα καταφέρουμε και στη δική σας περίπτωση.

*Εάν η επιχείρησή σας δεν ανήκει σε κάποια από τις πάνω κατηγορίες, καλέστε μας να συζητήσουμε για τις ανάγκες σας.
Με ειλικρίνεια και επαγγελματισμό θα προσπαθήσουμε να δώσουμε την καλύτερη λύση.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΑΓΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ

Οι τεχνικοί μας θα εγκαταστήσουν δολωματικούς σταθμούς με τρωκτικοκτόνα σκευάσματα και μηχανικές παγίδες σύλληψης τρωκτικών για την καταπολέμηση των τρωκτικών.  Όλες οι παγίδες που χρησιμοποιούνται είναι ασφαλείας και πολύ γερής κατασκευής.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΕΡΠΟΝΤΑ ΕΝΤΟΜΑ

Οι τεχνικοί μας θα κάνουν ψεκασμούς εξωτερικά και περιμετρικά της επιχείρησης για την πρόληψη κατά των ερπόντων εντόμων. Επίσης θα κάνουν χρήση τροφοελκυστικού τζελ για την καταπολέμηση των κατσαρίδων.

ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

Οι τεχνικοί μας θα αλλάζουν τα δολώματα στους δολωματικούς σταθμούς και θα καταγράφουν τις καταναλώσεις. Επιπλέον θα ελέγχουν τις μηχανικές παγίδες για τυχόν σύλληψη κάποιου τρωκτικού.

ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ EMITTER

Σε περιπτώσεις που απαιτείται άμεση λύση σε πρόβλημα παρουσίας τρωκτικού, γίνεται προσωρινή εγκατάσταση του συστήματος emitter μέχρι να συλληφθεί το τρωκτικό. Αμέσως μετά θα υπάρξει ασύρματη ειδοποίηση ώστε να γίνει άμεση απομάκρυνση του τρωκτικού από το χώρο. pdf με το φυλλάδιο του emitter

ΘΕΡΜΙΚΗ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Σε περιπτώσεις βαριάς προσβολής από έρποντα έντομα και κυρίως από κατσαρίδες, ακολουθείται η θερμική μέθοδος απεντόμωσης σε μηχανήματα ή στο χώρο. Με ειδικό εξοπλισμό που διαθέτει η εταιρεία μας θερμαίνεται ο προσβεβλημένος χώρος ή τα μηχανήματα στους 56οC, με ασφάλεια και διαρκή έλεγχο με ασύρματους αισθητήρες θερμοκρασίας. Σε αυτή τη θερμοκρασία όλες οι μορφές των εντόμων, ακόμη και τα αυγά τους,  εξοντώνονται και μάλιστα με ατοξικό τρόπο.

ΧΡΗΣΗ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ

Η εταιρεία μας διαθέτει θερμική κάμερα για τον γρηγορότερο εντοπισμό παρασίτων. Τα παράσιτα και ειδικότερα τα τρωκτικά έχουν θερμοκρασία σώματος συνήθως υψηλότερη από αυτή του περιβάλλοντος στο οποίο κινούνται και έτσι μπορεί ναεντοπιστούν λόγο αυτής της διαφοράς της θερμοκρασίας. Με αυτό τον τρόπο γίνονται αμεσότερα οι εργασίες μυοκτονίας και πολλές φορές προλαμβάνονται χειρότερες καταστάσεις.

ΣΦΡΑΓΙΣΗ ΑΝΟΙΓΜΑΤΩΝ

Η σωστή σφράγιση ανοιγμάτων και ρωγμών στους χώρους της επιχείρησής σας ίσως είναι μία από τις σημαντικότερες υπηρεσίες που σας παρέχουμε στη μάχη ενάντια στα παράσιτα. Αυτή η φαινομενικά εύκολη εργασία μπορεί να αποδειχτεί άδικος κόπος γιατί τα παράσιτα και ειδικά τα τρωκτικά μπορεί να βρουν τον τρόπο να τρυπήσουν ή να καταστρέψουν τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν ήδη για την σφράγιση. Η εταιρεία μας διαθέτει τα καταλληλότερα υλικά σφράγισης που έχουν σχεδιαστεί ακριβώς για αυτή τη χρήση και σας εγγυάται για την χρόνια ανθεκτικότητά τους.

ΑΠΩΘΗΣΗ ΠΤΗΝΩΝ

Για περιπτώσεις παρουσίας πτηνών εξωτερικά ή πολλές φορές εσωτερικά της επιχείρησης, η εταιρεία μας διαθέτει πλήρη γκάμα προϊόντων απώθησης πτηνών που μπορεί να περιλαμβάνει ακίδες, δίχτυα και τζελ εκφοβισμού.